Nieuwspagina


Rectificatie
 
Afbeelding invoegen 
 
Ook dit keer weer staat er een foute vermelding in de Nieuwe Gemeentegids van Borne!
Hierin staat nog steeds dat we ook op de zaterdag rijden, echter zijn we daar reeds enkele jaren mee gestopt!
 
Kijk daarvoor op onze actuele dienstregeling hier op de website!

 
 

AVG wet
 
Afbeelding invoegen 
 

Nieuwe privacyregelgeving per 25 mei 2018

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG wet) in werking getreden. Zoals recentelijk in de media al is aangestipt betekent dit een heleboel werk, o.a. voor verenigingen zoals onze buurtbusvereniging. Wij hebben de zaak direct na bekendwording met voorrang opgepakt. Op basis van deze nieuwe regelgeving heeft het bestuur onlangs een aantal zaken besloten.
 
Kijk op de pagina AVG Wet of klik hier!
 

Miljoenste passagier
 
 
Afbeelding invoegen
 
 1 Miljoenste passagier in buurtbus Weerselo

Onze Buurtbusvereniging Weerselo e.o. heeft dinsdag 10 april 2018 een unieke mijlpaal bereikt. Want na ruim 38 jaar werd de 1 miljoenste passagier vervoerd! Dit aantal is nog niet eerder bereikt in Nederland.


De gelukkige passagier is mevrouw Stien Peters - Siers uit Denekamp. Nietsvermoedend reisde zij zoals al bijna 19 jaar op dinsdag met de buurtbus via Ootmarsum om naar haar dochter in Reutum te gaan. Toen ze met haar onafscheidelijke hondje Ollie bij de woning van haar dochter uitstapte wachte haar een verrassing. Een grote delegatie met o.a. het voltallige bestuur zette onze voorzitter Gerard Borggreve haar in het zonnetje en in de bloemen. Uit handen van Henk Rensink van Syntus Keolis kreeg Stien een gratis jaarkaart voor de buurtbus aangeboden. Ook waren de wethouders van de Gemeenten Dinkelland, Tubbergen en Borne aanwezig welke allen nogmaals memoreerden dat de buurtbus in een toch grote behoefte voorziet in Noordoost-Twente.


Gewijzigde dienstregeling

 

 
 Dienstregeling 2018

 

Elk jaar wordt de dienstregeling bekeken en vinden er wijzigingen plaats om vraag en aanbod van openbaar vervoer beter op elkaar te kunnen laten aansluiten. Deze nieuwe dienstregeling is dit keer op een enkele vertrektijd en vertrekplaats (Het Hoikinck in Weerselo) aangepast op de laatste wijziging van 11 december 2017, dit alles met als doel een logische reis voor onze passagiers met waar mogelijk verbeterde aansluitingen en realistische rijtijden te realiseren!

 

Kijk hier voor de haltetijden lijn 592 en lijn 599!

 

Plan uw reis met de handige reisplanner van Twents!