Nieuwspagina

 

Kermis in Weerselo
 
I.v.m. opbouw kermis op het plein voormalig gemeentehuis in Weerselo vervalt deze halte tijdelijk.
In- en uitstappen vanaf maandag 5 juni t.e.m. maandag 12 juni bij halte Het Hoikink aan de Bisschopsstraat!  
 
 

Reclame op onze bussen
  
De buurtbussen tussen Borne-Weerselo-Ootmarsum hebben sinds kort op de achterruiten reclame staan van Fusius (fysiotherapie voor rug en nek) en Bolk Assurantiën alles onder één dak (verzekeringen-pensioenen-hypotheken-bankzaken).
Deze reclame is een zogenaamde "One Way Vision", van buiten kun je niet naar binnen kijken, maar van binnenuit kun je wel naar buiten kijken!
Zo kan de chauffeur gebruik blijven maken van zijn binnenspiegel waardoor de veiligheid niet in gedrang komt!
De opbrengsten van de reclame wil de buurtbusvereniging inzetten voor diverse uitgaven zoals een AED-cursus, Slipcursus etc. voor eigen chauffeurs. 


Afbeelding invoegen 


Het kuchscherm houden wij voorlopig nog in de bussen
 
In onze bussen zitten de chauffeurs nog steeds achter een plastic kuchscherm. Het kuchscherm houden wij voorlopig ook nog in de bussen. Dit doen wij omdat het coronavirus nog steeds aanwezig is. 
 
Afbeelding invoegen
 
 


Veiligheidsgordel verplicht
 
Onze buurtbussen zijn uitgerust met veiligheidsgordels voor de passagiers. Het is verplicht ze dan ook daadwerkelijk om te doen. Het nalaten kan je echter niet alleen een boete van 149 euro opleveren, bij een ongeluk komen passagiers zonder gordel er doorgaans ook veel slechter af. Bovendien zal de verzekering waarschijnlijk dan nog minder uitkeren ook.
 
Afbeelding invoegen
 

 
LET OP!!!
 
In tegenstelling tot wat er op app 9292 staat, rijden we het laatste uur niet meer daar er dan zelden tot nooit passagiers meer meegaan! Dit demotiveerde onze dan rijdende vrijwilligers/chauffeurs enorm. Het bestuur heeft daarom gemeend voorlopig tot de aanpassing vertrektijden welke hopelijk in december zullen plaatsvinden het laatste uur dan maar niet meer te rijden!
De laatste buurtbus vanaf het station in Borne vertrekt dan om 18.22 uur richting Hertme, Saasveld en Weerselo.
De laatste buurtbus vanaf het voormalige gemeentehuis in Weerselo en richting Rossum, Reutum, Groot Agelo en Ootmarsum vertrekt dan om 17.53 uur! Sorry voor het ongemak!
 
Het bestuur
 Afbeelding invoegen