Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Beste collega's,

Het was een bijzondere dag die 9e december.Vaak ben ik door de jaren heen op mijn wielrennersfietsje door het Schwarzwald gereden en kwam telkens die slipbaan voorbij en dacht dan : dat zou ik ook wel eens willen proberen.Eindelijk was het dan zover, prima georganiseerd door de Buurtbusvereniging met een uitstekende lunch en aan het einde wat te drinken en lekkere hapjes. Het was een hele leuke en leerzame ervaring en daar bedank ik het bestuur hartelijk voor.

Ook zijn we weer verwend met een royaal kerstpakket, trouw gebracht door onze kerstpakketbezorger Henk Venema, waarvoor ook hartelijk dank.

Ik wens een ieder hele fijne feestdagen, een goede jaarwisseling
en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar.

Harry

Harry Geboers - 21-12-2017 - 21:03

Op maandag 18 december werd er een prachtig Kerstpakket bezorgd als dank voor ons vrijwilligers werk. Het bestuur had goed hun best gedaan en een mooi pakket samengesteld met vele nuttige producten.
Hartelijk dank hiervoor en allen fijne feestdagen toegewenst!

Nardus Dogger - 20-12-2017 - 07:42

 

Wij wensen het bestuur en alle collega's prettige kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar toe!

Ine & Ben Leushuis - 20-12-2017 - 07:36

Hierbij wil ik het buurtbus bestuur danken voor het mooie kerstpakket dat we dit jaar weer mochten ontvangen.
Tevens willen we iedereen mooie kerstdagen en een voorspoedig 2018 toewensen

Johan Diepenmaat en Bert Willering

Johan Diepenmaat - 19-12-2017 - 19:09

Gisteren weer een leuk kerstpakket ontvangen. Zoals elk jaar is het ook dit keer een goed en gevarieerd pakket. We zullen er van gaan genieten.
We wensen het bestuur en alle chauffeurs prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Jieles en Corrie van Daalen

Jieles van Daalen - 19-12-2017 - 18:36

Bestuur
Hartelijk dank voor het mogen ontvangen van het kerstpakket 2017.
Ik wens u, alle chauffeurs en familie fijne kertdagen en gelukkig en een gezond 2018.

Cor Woudstra - 19-12-2017 - 13:51

Een mooie week, als je vrijwilliger bent bij de buurtbus. Allereerst een nuttige en leerzame opfriszaterdag in Rijssen. 50 vragen waar ik me soms even achter de oren moest krabben en waar even later het duidelijke antwoord kwam. Met even lekker op de buitenbaan het rem- en slipgevoel eens aan de lijve te ondervinden, en nog eventjes wat rijproeven om het geheel af te maken. En niet te vergeten de goede verzorging op die gezellige en nuttige dag. Dan vandaag als toetje nog een mooi kerstpakket thuisbezorgd gekregen. Kortom Buurtbus vereniging bedankt !!!!

Menno de Jager - 18-12-2017 - 21:29

Het is weer een geweldig kerstpakket,hiervoor wil ik het bestuur
van harte bedanken.
Verder wens ik een ieder prettige kerstdagen en een voorspoedig
2018 en veel veilige ritten met de bus.
Groeten Leo Wasser

leo Wasser - 18-12-2017 - 18:44

Mijn naam is Henk Visscher. Getrouwd, twee kinderen en twee kleinkinderen. Na 10 maanden op de wachtlijst te hebben gestaan rijdt ik sinds januari 2017 als vrijwilliger op de buurtbus. Dit doe ik met veel plezier. Af en toe wat meer passagiers zou het nog leuker maken.

Maar nu het volgende.
Zo juist ging de deurbel en werd er een mooi kerstpakket afgeleverd door Henk Venema. Als dank voor het rijden als vrijwillig met de buurtbus. Het kerstpakket ziet er goed uit. Heel gevarieerd.
Bestuur bedankt hiervoor ook namens mijn vrouw. We zullen hiervan genieten.

Zaterdag 9 december zijn we met +/-40 chauffeurs naar Rijssen geweest om te leren hoe het voelt als je met de bus een noodstop moet maken. Ook was een behendigheidsproef met de bus onderdeel van de dag.
Tevens werden de verkeersregels nog eens met ons doorgenomen. Met deze verkeersregels schitterden alle chauffeurs ??.
Het was een fantastische en goed georganiseerde dag. Een buitengewone ervaring. Je leert er van en weet een ding zeker, als je ooit een noodstop moet maken liggen de passagiers allemaal naast je tegen de voorruit. Veiligheidsriemen zijn hier van levensbelang.

Groeten,
Henk Visscher.

Henk Visscher - 18-12-2017 - 17:12

op 2 en9 dec. j.l. zijn we met 5 buurtbussen gezamelijk naar het mooie Schwarzwald bij Rijssen gereden voor een slipcursus.
Na een goede uitleg over voertuig beheersing,50 verkeers vragen en en enkele in parkeer oefeningen, ging het naar de slipbaan.Daar enkele noodstops met de bus gemaakt, met verschillende snelheden.Dat was voor iedereen een verrassende ervaring.Ook was de lunch prima verzorgd.Dus dank voor deze bijzondere dag.

Henk Venema - 10-12-2017 - 12:56


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »